Rusland foreslår hårde sanktioner for ikke-rapporterede Cryptocurrency Holdings

Russlands finansministerium har udarbejdet et lovforslag med hårde sanktioner for alle, der ikke rapporterer deres cryptocurrency-beholdninger over et bestemt niveau. Sanktioner inkluderer fængselsstraffe og bøder.

Ny russisk kryptoregning

Det russiske finansministerium har sendt et nyt udkast til lovforslag om cirkulation af kryptovaluta i Rusland til interesserede regeringsdepartementer, rapporterede det lokale nyhedsudvalg Bitcoin Billionaire i denne uge. Lovforslaget indeholder ændringer til den russiske straffelov, straffeprocedureloven, den administrative kode, skattereglerne og loven om bekæmpelse af hvidvaskning af penge, den offentliggjorte offentliggørelse og hævder at være bekendt med lovforslaget.

De væsentligste ændringer fra det tidligere lovforslag vedrører borgernes forpligtelse til at erklære deres cryptocurrency-operationer såvel som indholdet af deres cryptocurrency-tegnebøger.

Ministeriet foreslår, at udvekslinger og brugere skal informere skattemyndigheden om kryptokurrency-transaktioner

Kommersant bemærkede, at markedet betragter det tidligere lovudkast som en væsentlig begrænsning af cirkulationen af ​​kryptovaluta i Rusland, og rapporterede, at det nye lovforslag er endnu strengere. ”Især enhver person (naturlig eller juridisk), der har modtaget digital valuta eller digitale rettigheder på mere end 100.000 rubler [$ 1.280] i et kalenderår, er forpligtet til at informere skattemyndigheden og forelægge en årlig rapport om transaktioner med sådanne aktiver og saldi af disse aktiver. ”

Bryan Cave Leighton Paisner (Rusland) LLP’s seniorskatteadvokat Dmitry Kirillov forklarede, at hvis ændringerne vedtages, skal den første rapport forelægges den 30. april 2021 for skatteindleveringsåret 2020. Han tilføjede:

Hvis du ikke rapporterer til skattemyndigheden, kan du få en bøde på 30% af kryptoaktiver, men ikke mindre end 50.000 rubler.