Ethereum nousee 20% yli 900 dollariin: Altcoin-kausi lähestyy?

Ethereum nousee 20% yli 900 dollariin: Altcoin-kausi lähestyy?

Ethereumin arvo on räjähtänyt viime tuntien aikana vihjaen altcoin-kauden mahdolliselle muodostumiselle kulman takana.

Salausmarkkinat ovat tulessa, siitä ei ole epäilystäkään. Varsinkin tänään, kun ETH riehui ja kartoitti kaksi peräkkäistä vihreää tuntikynttilää, jotka nousivat 10% ylöspäin, mikä Crypto Profit nosti pelkästään viimeisten kahdentoista tunnin kokonaistuotot lähes 20%: iin.

ETH voittaa 900 dollaria massiivisten kynttilöiden kanssa

Vaikuttaa siltä, ​​että ETH-sonnit kieltäytyvät istumasta tiukasti, kun taas Bitcoin kartoittaa uusia korkeuksia päivittäin. Tänään he antoivat lausunnon kahdella massiivisella tuntikynttilällä, mikä nosti hinnan korkeimmaksi 926 dollariksi (Binancessa) kahden tunnin positiivisen nousun ollessa 10%.

Kaavioiden loitontaminen maalaa vielä paremman kuvan, koska ETH on kasvanut melkein 20% pelkästään viimeisten kahdentoista tunnin aikana, jolloin viikoittainen kokonaiskasvu on vain 40%. Hinta on sittemmin noussut hieman nykyiseen kaupankäyntitasoonsa, mutta se on edelleen yli 15% viimeisen 24 tunnin aikana.
ethusd_chart
a kehittyy. On kuitenkin syytä huomata, että viimeisin kehitys ETH: n hinnoissa on myös nostanut sen kokonaismarkkina-arvon yli 100 miljardiin dollariin – 25% enemmän kuin viime vuonna tähän aikaan.

Altcoin-kausi lähestyy?

Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon potentiaalisen altcoin-kauden muodostumisessa, on Bitcoinin markkina-asema – kryptovaluutan suhteellinen osuus koko markkinoista. Tämän kirjoituksen aikaan se on noin 71%.

Se menetti kuitenkin yli 1% ETH: n alkaessa kasvaa, ja voimme jo nähdä miksi – myös muut altcoiinit lisääntyvät, mikä johtaa BTC: n määräävän aseman laskuun.

Joitakin esimerkkejä ovat Litecoin (LTC), joka on noussut 17% viimeisen päivän aikana, sekä Bitcoin Cash, Chainlink, Polkadot, Cardano ja muut samankaltaiset – suurin osa niistä on kasvanut lähes 10% viimeisen 24 tunnin aikana.

On myös syytä tuoda esiin toinen mielenkiintoinen tosiasia – äskettäinen CryptoPotaton raportoima Dogecoinin (DOGE) kasvu. Tätä on historiallisesti pidetty spekulatiivisena indikaattorina siitä, että altcoin-kausi saattaa olla kulman takana, ja on jännittävää nähdä, osoittautuuko se totta tällä kertaa.