Bitcoin konsolidoi noin 10 250 dollaria, Altcoins palauttaa voimakkaasti

Sunnuntaina (6. syyskuuta) Bitcoin ja valtaosa altcoineista antavat merkkejä siitä, että ne ovat saattaneet olla pohjaan toistaiseksi.

Kaikki tässä artikkelissa käytetyt markkinatiedot on otettu CryptoComparesta noin 19.30 UTC 6. syyskuuta 2020

Antaaksenne sinulle karkean käsityksen siitä, kuinka hyvin salausmarkkinat menestyvät tänään, 93 sadasta parhaasta salauspaketista (markkinaosuuden mukaan) on tällä hetkellä vihreässä (eli USD: tä vastaan).

Bitcoin (BTC) käy kauppaa tällä hetkellä noin 10 260 dollaria, mikä on 2,96% enemmän kuin USD viimeisen 24 tunnin aikana.

Eterillä (ETH) on ollut vieläkin parempi, noussut 9,51% viimeisen 24 tunnin aikana nostaakseen hinnan 354,19 dollariin.

Vielä mielenkiintoisempaa on kuitenkin se, kuinka vahvasti jotkut niistä kryptovaluutoista, jotka kärsivät suurimmat tappiot torstaina, perjantaina ja lauantaina, ovat palautuneet.

Tässä on muutama merkittävä esimerkki:

Bitcoin, joka on pysynyt enimmäkseen 10 200 dollarin yläpuolella viimeisten 12 tunnin aikana (eli 6. syyskuuta 07:30 UTC: n jälkeen), on saanut monet sijoittajat / kauppiaat tuntemaan, että 10000 dollarin tukitaso on melko vahva.

Ei huonoja makrouutisia houkutella markkinatoimijoita.

Viikonloppuna suljetut osakemarkkinat tarkoittivat, että Yhdysvaltain osakemarkkinoilla ei ollut mahdollisuutta huonoon päivään luoda lisää tuhoa salausmarkkinoilla.

Ainoa huono salausuutinen viikonloppuna oli Nimetön SushiSwap-perustaja eli @NomiChef Twitterissä, jonka väitettiin ottaneen 20 039 ETH: ta ja 2 558 644 SUSHI projektin kehitysrahastosta. Onneksi hän kuitenkin päätti siirtää SushiSwap-valvonnan Sam Bankman-Friedille, salauspörssin FTX: n toimitusjohtajalle, joka aikoo perustaa „todellisen multisig“. Tämä pelastustoiminta näyttää rauhoittaneen Ehereum-moottorilla toimivien DeFi-rahakkeiden, kuten LEND ja SNX, haltijoiden hermostuneisuutta, ja se auttoi SUSHI-tunnuksen hintaa nousemaan yli 78% viimeisen 24 tunnin aikana.
TradingView’n tietojen mukaan viimeisen 24 tunnin jakson aikana arvioitu salausmarkkinoiden kokonaiskorko on noussut 2,16%, ja 6. syyskuuta 20:18 UTC: n ajan se on 312,84 miljardia dollaria.

Makroekonomisti ja kryptoanalyytikko / kauppias Alex Krüger uskoo olevansa vakuuttunut siitä, että altcoinit ovat päässeet pohjaan.